Investiranje Kriptovalute Trendovi

Umjetna inteligencija i kriptovalute. Nova niša u svijetu kriptovaluta. Korištenje AI u poslovanju.

Umjetna inteligencija i kriptovalute. Nova niša u svijetu kriptovaluta

Umjetna inteligencija (AI) značajno je napredovala posljednjih godina i postala je glavna meta za investitore i tvrtke. Kako se tehnologija nastavlja razvijati, ona ima potencijal revolucionirati različite industrije i stvoriti nove prilike za rast i inovacije.

Ulagači mogu iskoristiti budućnost umjetne inteligencije ulaganjem u tvrtke koje razvijaju ili koriste tehnologiju umjetne inteligencije. Divovski konglomerati poput Microsofta već su se počeli pozicionirati za budućnost i agresivno traže tvrtke koje razvijaju rješenja za budućnost u ovom sektoru.

U ovom smo članku analizirali projekte koji su aktivni u području umjetne inteligencije i imaju ogroman potencijal za budućnost strojnog učenja i razvoja umjetne inteligencije.

PRIJAVITE SE NA EKSKLUZIVAN WEBINAR

Kako možete ostvariti buduće 100x povrate čak i tijekom kripto krize?

Unesite svoje ime i e-mail adresu odmah da biste besplatno učestvovali.
Kako-možete-ostvariti-buduće-100x-povrate-čak-i-tijekom-kripto-krize-martin-k-fortuna

#1: Singularity Net: jedan od najstarijih i prvih kripto projekata koji se od samog početka bavi isključivo umjetnom inteligencijom.

Slika: SingularityNet svojim korisnicima omogućuje unovčavanje umjetne inteligencije.

Projekt je jedan od najstarijih i prvih kripto projekata koji se od samog početka bavi isključivo umjetnom inteligencijom. SingularityNET je decentralizirana platforma za usluge umjetne inteligencije (AI) koja korisnicima omogućuje dijeljenje, pristup i unovčavanje usluga i raznih modela AI. Projekt je 2017. godine utemeljio Ben Goertzel, s ciljem stvaranja decentraliziranog AI ekosustava koji će omogućiti dijeljenje i ponovnu upotrebu AI modela te kreiranje novih usluga i aplikacija korištenjem umjetne inteligencije.

Jedna od ključnih značajki platforme SingularityNET je korištenje pametnih ugovora koji omogućuju automatsko izvršavanje transakcija između korisnika. To pomaže osigurati da se razmjena usluga i modela umjetne inteligencije odvija na pošten i transparentan način te da korisnici dobiju odgovarajuću naknadu za svoje doprinose. To bi moglo dovesti do demokratizacije umjetne inteligencije i njezinih prednosti, otvarajući nove prilike za tvrtke, istraživače i programere.

singularity-net-kreator-projekta-ben-goertzel-kripto-projekti-umjetna-inteligencija-martin-korosec-fortuna

Sve u svemu, projekt SingularityNET ambiciozan je i inovativan projekt koji ima za cilj stvoriti decentralizirani ekosustav umjetne inteligencije koji će omogućiti dijeljenje i ponovnu upotrebu usluga i modela umjetne inteligencije, kao i stvaranje novih usluga i aplikacija umjetne inteligencije. Korištenje blockchain tehnologije i pametnih ugovora ključno je za njegov dizajn, omogućujući transparentnost, sigurnost i poštenje u transakcijama.

Slika: Grafički prikaz cijene SingularityNet (AGIX) kovanice.

Coin je dobio 300% na vrijednosti u prošlom tjednu, gdje je trenutno u zoni snažnog pritiska na cijenu prema dolje, pa se očekuje korekcija. Dugoročno, projekt će igrati veliku ulogu u pružanju AI rješenja na blockchainu u budućnosti. Područje u kojem možemo početi razmišljati o ulasku je negdje između 0,08 i 0,088 dolara.

#2 Aleph.im: decentralizirana platforma koja koristi AI kako bi pojedincima i organizacijama pružila novi način pohrane i obrade podataka.

Aleph.im je decentralizirana platforma koja koristi umjetnu inteligenciju kako bi pojedincima i organizacijama omogućila novi način:

Cilj projekta je stvoriti sigurnu, privatnu i decentraliziranu mrežu za podatke i informacije koja je dostupna svima, bez potrebe za centraliziranim poslužiteljima ili posrednicima.

aleph-im-platforma-za-pohranu-i-obradu-podataka-kripto-projekti-umjetne-inteligencije-martin-korosec-fortuna

Slika: Aleph.im omogućuje pohranjivanje i dijeljenje podataka pomoću umjetne inteligencije.

Jedna od ključnih značajki Aleph.ima je korištenje umjetne inteligencije za poboljšanje mrežne sigurnosti i privatnosti. Platforma koristi kombinaciju napredne kriptografije i tehnika strojnog učenja kako bi osigurala zaštitu podataka od neovlaštenog pristupa i hakiranja. To uključuje korištenje dokaza koji korisnicima omogućuju da dokažu posjedovanje određenih informacija bez otkrivanja stvarnih podataka.

Platforma je izgrađena na decentraliziranoj i distribuiranoj arhitekturi koja omogućuje prijenos podataka visoke propusnosti i niske latencije. To omogućuje brži i učinkovitiji pristup podacima, čak i kada se povećava broj korisnika i količina podataka u mreži.

Osim toga, Aleph.im također koristi umjetnu inteligenciju kako bi omogućio nove vrste aplikacija i usluga vođenih podacima. Platforma pruža skup alata i API-ja koje programeri mogu koristiti za izgradnju decentraliziranih aplikacija (dApps) koje iskorištavaju mrežne podatke i informacije. To uključuje korištenje sustava predviđanja i preporuka koje pokreće AI koji mogu pomoći korisnicima da otkriju nove podatke i informacije na temelju svojih interesa i preferencija.

Slika: Kao partnera i investitora izdvajamo tvrtku UBISOFT.

aleph-im-graf-kripto-projekti-umjetna-inteligencija-martin-korosec-fortuna

Slika: FET novčić je porastao za 200% u zadnja 2 tjedna.

Coin je na tržištu od 2019., gdje je više puta pokazao da tijekom bikovskog trenda postaje vrlo relevantan i izaziva veliko zanimanje velikih investitora. Njegov veliki obujam trgovinskog prometa jedan je od dokaza da ga ne treba zanemariti, jer veliki obujam ukazuje na povećani interes trgovaca. Ključna cjenovna područja u kojima će započeti utrka za povrat ili pad cijene su 0,20 USD, 0,14 USD i 0,09 USD.

Ukratko, Aleph.im je kripto projekt koji ima za cilj promijeniti način na koji pohranjujemo, dijelimo i pristupamo podacima i informacijama. Koristi umjetnu inteligenciju za poboljšanje mrežne sigurnosti, skalabilnosti i upotrebljivosti, što može omogućiti nove vrste aplikacija i usluga vođenih podacima.

Kako-možete-ostvariti-buduće-100x-povrate-čak-i-tijekom-kripto-krize
PRIJAVITE SE NA BESPLATAN WEBINAR

10 vrhunskih kripto projekata s mogućnošću 1000x rasta.

Kupnja kriptovalute. Kupujte jeftino, prodajte skupo. Tko to razumije, sve postiže. Sada ulazimo u razdoblje kada će biti moguće vrlo povoljne kupnje kriptovaluta.

O svemu ovome i više bit će riječi na webinaru.

Unesite svoje ime i e-mail adresu odmah da biste besplatno učestvovali.

#3 Ocean Protocol: Kovanica otvara mogućnosti za mnoge inovacije.

Ocean Protocol je decentralizirani protokol namijenjen masovnoj upotrebi podataka, uz pomoć AI tehnologije. Projekt je izgrađen na Ethereum tehnologiji i omogućuje sigurno i privatno dijeljenje podataka uz osiguranje usklađenosti s propisima o zaštiti podataka.

Ova tržišta omogućuju pojedincima i organizacijama da dijele i unovče svoje podatke, dok razvijačima umjetne inteligencije pružaju pristup podacima koji su im potrebni za obuku i poboljšanje svojih modela.

Slika: OCEAN kovanica otvara mogućnosti za mnoge inovacije.

Jedna od ključnih značajki Aleph.ima je korištenje umjetne inteligencije za poboljšanje mrežne sigurnosti i privatnosti. Platforma koristi kombinaciju napredne kriptografije i tehnika strojnog učenja kako bi osigurala zaštitu podataka od neovlaštenog pristupa i hakiranja. To uključuje korištenje dokaza koji korisnicima omogućuju da dokažu posjedovanje određenih informacija bez otkrivanja stvarnih podataka.

Platforma je izgrađena na decentraliziranoj i distribuiranoj arhitekturi koja omogućuje prijenos podataka visoke propusnosti i niske latencije. To omogućuje brži i učinkovitiji pristup podacima, čak i kada se povećava broj korisnika i količina podataka u mreži.

Njihov ekosustav pokreće token nazvan Ocean Token (OCEAN), koji se koristi za poticanje sudjelovanja i nagrađivanje onih koji daju vrijedne podatke mreži. Korisnici također mogu koristiti OCEAN za pristup podacima i uslugama koje nudi mreža.

Također uključuje mnoge napredne značajke sigurnosti i privatnosti za zaštitu podataka i sprječavanje zlouporabe. Na primjer, podaci su šifrirani i mogu im pristupiti samo ovlaštene osobe, a pristup podacima može se ograničiti na temelju određenih uvjeta ili pravila.

ocean-protocol-AI-u-zdravstvu-kripto-projekti-umjetna-inteligencija-martin-korosec-fortuna

Slika: Korištenje umjetne inteligencije u zdravstvu područje je koje može promijeniti sustav kakav danas poznajemo.

Jedan od ključnih slučajeva korištenja za Ocean Protocol je u području zdravstvene zaštite. Ogromna količina podataka koju generiraju zdravstveni sustavi može se koristiti za obuku modela umjetne inteligencije za poboljšanje medicinskih istraživanja i liječenja. Omogućavanjem sigurnog i usklađenog načina dijeljenja ovih podataka, Ocean Protocol može pomoći ubrzati razvoj novih medicinskih terapija i tehnologija.

Još jedan potencijalni slučaj upotrebe je u području autonomnih vozila. S rastućom količinom podataka koje generiraju ova vozila, Ocean Protocol može ponuditi tvrtkama način unovčavanja tih podataka, istovremeno pružajući vrijedan resurs za razvoj samovozećih automobila.

Sve u svemu, Ocean Protocol nudi jedinstveno rješenje za dijeljenje podataka i unovčavanje s posebnim fokusom na AI. Omogućavajući siguran, privatan i usklađen način za dijeljenje podataka pojedincima i organizacijama, cilj im je otključati potencijal umjetne inteligencije i potaknuti inovacije u svim industrijama.

Slika: Grafikon novčića OCEAN: Čini se da se približava dnu, što je dobra odskočna daska za one investitore koji se žele pridružiti AI trendu.

Čini se da se novčić približava dnu gdje je dobro pričekati optimalnije cijene kako bismo se pridružili AI trendu za budućnost. Novac iza sebe ima neke doista jake zagovornike koji su aktivni na području umjetne inteligencije. Među influencerima je i investitor Mark Cuban koji je već dugo u kripto svijetu i detaljno prati napredak.

Ogroman je interes za kupnju OCEAN coina po cijeni od 0,16 dolara, gdje možemo očekivati podršku. U slučaju da se kripto tržište ne uspije oporaviti i vidimo još jedan veliki pad u budućnosti, možemo očekivati cijene u rasponu od 0,11 dolara, gdje će to biti stvarno dobra prilika za svakoga tko želi akumulirati velike količine kovanica.

3 projekta s mogućim 100x rastom u budućnosti. Informacije samo za registrirane korisnike.

Unesite svoje ime i e-mail adresu za ekskluzivne informacije. Potpuno besplatno.

#4 Phala Network: svrha Phala mreže je očuvanje privatnosti i pružanje sigurne i skalabilne platforme za pokretanje AI aplikacija i usluga.

Svrha decentraliziranog projekta Phala Network je očuvanje privatnosti i pružanje sigurne i skalabilne platforme za pokretanje aplikacija i usluga umjetne inteligencije.

Slika: Phala može pružiti sigurnost podataka u financijama i velikim bazama podataka koristeći umjetnu inteligenciju.

phala-network-iot-internet-of-things-kripto-projekti-umjetna-inteligencija-martin-korosec-fortuna

Slika: Phala Network će monetizirati podatke na mreži.

Njihov tim je zajedno dugi niz godina i ima puno iskustva u kripto programiranju kao i korištenju umjetne inteligencije. Njihova prisutnost u svijetu kreiranja rješenja temeljenih na blockchain tehnologiji je široko rasprostranjena, gdje su okupili partnere iz cijele industrije i imaju potencijal preuzeti vodeću ulogu u ovom području u budućnosti.

Uz sve veću količinu podataka koju generiraju IoT uređaji, Phala mreža može pojedincima i organizacijama omogućiti način unovčavanja tih podataka, istovremeno pružajući vrijedan resurs za razvoj AI aplikacija.

X