Pravna obavijest

Pravna obavijest

Izvedba iz prošlosti neke kriptovalute, dionice i/ili fonda nije pouzdan pokazatelj njezinog budućeg učinka. Kriptovalute su složeni instrumenti i nose sa sobom visok rizik od brzog gubitka novca zbog financijske poluge.

Prvo dobro razmislite razumijete li doista kako funkcionira trgovanje kriptovalutama, dionicama i/ili fondovima i možete li si priuštiti veće gubitke ako odlučite preuzeti veći rizik. Posavjetujte se s licenciranim neovisnim financijskim savjetnikom i provjerite jeste li spremni preuzeti rizik i imate odgovarajuće iskustvo i znanje prije nego počnete trgovati.

Organizator i izvođači radionice ni pod kojim uvjetima ne preuzimaju odgovornost bilo koje fizičke ili pravne osobe za:

  • (A): bilo kakav gubitak ili štetu, u cijelosti ili djelomično, koja proizlazi iz bilo koje transakcije u vezi s kriptovalutama, dionicama i/ili fondovima ili je u vezi s njom, ili
  • (B): sve izravne, neizravne, posebne, posljedične ili slučajne štete. Tržišta kriptovaluta, dionica i/ili fondova su neregulirane usluge koje nisu kontrolirane nikakvim posebnim europskim regulatornim okvirom (uključujući MiFID).

Stoga, kada trgujete kriptovalutama, dionicama i/ili fondovima, nećete biti osigurani na isti način kao što su osigurani klijenti koji primaju investicijske usluge od MiFID-a, kao što je pristup Fondu za kompenzaciju investitora i Ombudsmanu za rješavanje financijskih sporova.

Izvedba iz prošlosti neke kriptovalute, dionice i/ili fonda nije pouzdan pokazatelj njezinog budućeg učinka.

Datum objave posljednje verzije: 17.3.2023

X